Rózsakvarc angyalos karkötő

Készleten

2550 Ft
A karkötő 6 mm és 8 mm golyókból összerakott. A repesztett hegyikristályok növelik az ékszer szépségét. Hossza kb 18,5 cm + a lánchosszabbító a karabinerrel. A fém alkatrészek antiallergének.

Termék leírás:

Fiatalos, vidám, könnyű karkötő. A repesztett hegyikristály golyók új és szabálytalan színét adják a kristály megszokott áttetszőségének. A rózsakvarc angyalkák vidámságot biztosítanak a karkötőnek, mégis mintha egy kis védelmet is adnának viselőjének. Az egész karkötő ’lebegő’, a mérete  változtatható, a megfelelő láncszembe fűzve. Minden korosztály szívesen hordja. Az angyalos medál és az angyalos fülbevaló kiváló kiegészítője lehet.

Rózsakvarc

Lelki terhek megszüntetése, vízerek árnyékolása, megszünteti az agressziót, erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében, segít a harag feldolgozásában, javítja a kedélyállapotot, mozgási és egyensúlyzavaroknál, vérbetegségeknél, petefészek gyulladásnál, vastagbél problémáknál, harmonizálja a szívcsakrát
visszaadja a lelki egyensúlyt. Növeli a bátorságot és fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen kiváló. Migrénnél és sclerosis multiplex esetében a negatív rezgések és energiák ellen jó.

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg

  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.