Akvamarin-tejkvarc -rózsakvarc-hegyikristály karkötő szett

Készleten

7100 Ft
Akvamarin lapos szem + rózsakvarc + hegyikristály karkötő
Akvamarin lapos szem + tejkvarc + hegyikristály karkötő

Termék leírás:

Az akvamarin hosszúkás , lapos szemcséi (9-13 mm) a tejkvarc 10 mm es golyóival és a hegyikristály fazettált 3x6 mm-es korongjaival duplasoros gumira összefűzött karkötő.

Az akvamarin hosszúkás , lapos szemcséi (9-13 mm) a rózsakvarc 10 mm es golyóival és a hegyikristály fazettált 3x6 mm-es korongjaival duplasoros gumira összefűzött karkötő.
 

Akvamarin

Enyhítheti a depressziót, a szélsőséges hangulatingadozásunkat, csillapíthatja az agressziót. Stressznek kitett emberek számára fontos.
Hat az immunrendszerre, javíthatja a test mirigyeinek működését, sikeresen alkalmazható pajzsmirigy problémákra. Rendszeresen használva a szívroham is megelőzhető.

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő.

Rózsakvarc

Lelki terhek megszüntetése, vízerek árnyékolása, megszünteti az agressziót, erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében, segít a harag feldolgozásában, javítja a kedélyállapotot, mozgási és egyensúlyzavaroknál, vérbetegségeknél, petefészek gyulladásnál, vastagbél problémáknál, harmonizálja a szívcsakrát
visszaadja a lelki egyensúlyt. Növeli a bátorságot és fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen kiváló. Migrénnél és sclerosis multiplex esetében a negatív rezgések és energiák ellen jó.

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg