Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Book Online Audit Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rozsakvarc.hu Webáruház Szolgáltatására vonatkozó

Általános Szerződési Feltételek

- továbbiakban: ÁSZF –

Az Általános szerződési feltételek a termék forgalmazója a Rózsakvarc Webáruház Üzemeltetője a Book Online Audit Kft, továbbiakban Eladó és a terméket Vásárló között jön létre az alábbi feltételekkel.

1. A szolgáltató

Cég neve: Book Online Audit Kft.

Székhely: 1033 Budapest, Hévizi utca 22. 3. em. 8.

Cégjegyzékszám: 01-09-900003

Adószám: 14350140-2-41.

Cégbejegyző Hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága  

Szerződés és kapcsolattartás nyelve: magyar

Elektronikus elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képviseltre jogosult, kapcsolattartó: Szücsné Foki Erika

Telefon: +36 30 305 8454

Telefonos elérhetőség hétköznap: 09.00  -  17.00 óra között.

WEB: egyenivallalkozok.hu (a továbbiakban: Weboldal)

Bankszámlaszám: ERSTE Bank Zrt. 11600006-00000000-28661041

 

1.2 A vásárló, vagy megrendelő

Aki a Webáruház-szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Rózsakvarc Webáruház internetes felületén regisztráltatja magát és e felületen keresztül árut megrendel, vásárol.

1.3 A terméket kiszállítók adatai

Szállítási információk oldalon megtekinthető.

2. Webáruház szerződési feltételeinek célja

A Rózsakvarc Webáruház szerződési feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház-szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webáruház-szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

A Webáruház szerződési feltételei a Rózsakvarc Webáruház és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazzák. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően, a szolgáltató Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1. A megrendelés előtt a kérjük a Vásárló tájékozódjon az áruvásárlásra vonatkozó feltételekről, azáltal, hogy elolvasta a weboldalon közzétett ASZF-et.  Ezzel együtt a Vásárló kijelenti, hogy elfogadja a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket és annak minden pontjával egyetért.

2.2. Garanciális szabály:

Az Eladó által meghatározott üzleti feltételek ezután mindkét félre vonatkoznak.

2.3. Az Eladó az általa meghatározott üzleti feltételek ( árak, postázási és szállítási költségek, szolgáltatási idő ) megváltoztatásának jogát önmaga számára bármilyen okból fenntartja, a rá kötelező üzleti feltételeket (fogyasztóvédelmi törvények, adószabályok törvényei, áruismeret ) jogkövető magatartást tanusítva, legjobb tudása szerint betartja.

Az Eladó szakmai tapasztalata alapján kijelenteni, hogy a biztosabb és alapos ásvány ismeret birtokában a Vásárlónak a legjobb minőségű és kedvező áru termékeket kínálja , amelyeket személyesen vásárol az értékesítőktől. Az ezen anyagokból készített termékeink között sok az egyedi darab, a forgalmazott felhasznált kellékek és alkatrészek Nikkel és Króm mentesek, antiallergénnek nevezett réz alkatrészek, ródium bevonattal vannak ellátva.

2.4. Termékeink a nemzetközi tudományos elnevezéseknek megfelelően vannak bemutatva, helyenként feltüntetjük a ma használt ezoterikus neveket is.              A webáruház termékei között rekonstruált termékeket és utánzatokat is találhatnak, ezeket szigorúan a tényleges utánzat és rekonstruált nevekkel mutatjuk be a megtévesztés elkerülése érdekében.

Ezeket a termékeket az ékszeripar néhány száz éve hozta forgalomba, tehát divatékszernek használhatók – ásványnak, féldrágakőnek nem !

Az általunk felhasznált ásványokra, féldrágakövekre és drágakövekre Valódiság garanciát vállalunk.

2.5. A webáruházban bemutatott képeken valódi, nálunk megvásárolható termékeket mutatunk be, de a termékek szöveges bemutatójában jelezzük, hogy több darab vásárlása esetén előfordul egy kicsi szín vagy mintázat eltérés amely lehetséges a megrendelt termék és a képen bemutatott termék között. Ennek magyarázata az ásványok, féldrágakövek természetes képződmények, tehát magukon és magukban viselik a változatosságot, a természetes hibákat, tehát az ilyen észrevételek miatt ( színfoltosság, repedések, átlátszó – áttetsző, zárványok) és a nem rendeltetésszerű használat miatt nem tudunk vásárlást követően reklamációt elfogadni !

 

3. A Webáruház szerződési feltételek közzététele

3.1 A Rózsakvarc Webáruház szerződési feltételek vásárló által történő elfogadása a Webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló a regisztrálja magát azaz a szolgáltatást igénybe veszi,

3.2 A Webáruház szerződési feltételek hatálya

A Rózsakvarc Webáruház. fenntartja a jogot, hogy a Webáruház szerződési feltételeket részben, vagy egészben bármikor egyoldalúan módosíthatja. A Webáruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a weboldalon közzétételkor lép hatályba. A Webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, az azok lezárásáig.

4. A Webáruház-szolgáltatás

A Rózsakvarc Webáruház. a vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webáruház-szolgáltatást.

4.1 A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Rózsakvarc Webáruház. azonban kizárólagosan csak a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogadja el. A Magyar Köztársaság területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállítás kézbesítés tehát nem teljesíti.

4.2. A vásárlás menete, szállítás, fizetés

  Weboldalunkon Minden nap és minden órában fogadjuk a megrendeléseket, hiszen a webáruház Mindenki előtt online, teljes napi terjedelemben nyitva áll.
Regisztrált vásárlóként vásárolhat webshopunkban.

4.3. A regisztrációhoz szükséges adatok

   • Vezetéknév
   • Keresztnév
   • E-mail cím (felhasználói belépéshez)
   • Mobiltelefon szám
   • Jelszó

Amennyiben vállalkozásként regisztrál oldalunkon akkor a következő adatok szükségesek:

   • cégnév – egyéni vállalkozó neve
   • székhelyének címe
   • adószáma
   • cégjegyzékszám – EV nyilvántartási szám

4.4 Rendeléshez szükséges további adatok

   • Szállítási cím
   • Irányítószám
   • Város
   • Utca neve
   • Házszám
   • Számlázási cím
   • Cég neve
   • Irányítószám
   • Város
   • Utca neve
   • Házszám

 

a Rózsakvarc Webáruház a fent említett adatok tárolásával az Adatkezelési nyilatkozat résznél tájékozódhat

4.5 Megrendelés módosítása, törlése

A 2001 évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Amennyiben a megrendelőhöz ez 72 órán belül nem érkezik meg, akkor a megrendelő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. A Rózsakvarc Webáruház a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a megrendelőnek rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mailben értesítést kap a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak emailben van lehetőség rendelésének visszavonására, melyet a következő irányelvek alapján tud a Rózsakvarc Webáruház ügyfélszolgálata elfogadni, vagy visszautasítani:

4.6. Készpénzes fizetési lehetőséggel csak futárszolgálati kézbesítés (utánvét) esetén élhet. Amennyiben a futárszolgálat átvette a Rózsakvarc Webáruház-tól a kiszállításra kerülő termékeket, akkor ezzel a jogával csak a kézbesítéskor élhet.

4.7. Bankszámláról történő fizetés esetén a rendelés visszavonását azzal a kitétellel fogadja el, hogy az átutalt pénzt a 11/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozásai alapján 30 napon belül téríti vissza a megrendelőnek, valamint a banki tranzakciók során keletkezett költségeket ebben az esetben a megrendelőre hárítja, azaz levonja e költségeket a visszautalt pénzből.

4.8. Fizetési feltételek

A vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét elektronikus úton (banki előre utalással) a megrendelés leadásakor, vagy a futárnak az áru átvételekor készpénzben, vagy a Rózsakvarc Webáruház üzemeltetője a Book Online Audit Kft bankszámlájára való közvetlen befizetéssel teljesítheti (1160-0006-0000-0000-2866-1041). Az Eladó minden esetben erről számlát állít ki.A Rózsakvarc Webáruház üzemeltetője a készpénz átvételét, valamint a bankkártyás fizetés lehetőségét NEM biztosítja!

5. Rendelés átvétele

5.1. A vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Amennyiben a rendelés átvételét megrendelő megtagadja, a Rózsakvarc Webáruház fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját megszüntesse, valamint esetlegesen közben leadott rendeléseit érvénytelenítse, egyéni mérlegelés alapján.

5.2. Sikertelen kézbesítés esetén

Általános kiszállítási határidőnél a szállító két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a Megrendelő további 5 napig átveheti a termékeket a megjelölt postai kézbesítőhelyen. Amennyiben ezt nem teszi meg, megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és az áru visszaérkezését követően törli a nyilvántartásból a megrendelőt.

5.3. Rendeléskövetési szolgáltatás

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseiről az ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást.

6. A Webáruház szerződés létrejötte és módosítása

6.1 Általános jellemzők

A szerződés a szolgáltató Internetes felületén történő regisztrációval, a jelen szerződési feltételek elfogadásával jön létre. A Webáruházban való vásárlás feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Rózsakvarc Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

6.2 Regisztráció

A Webáruház-regisztráció során a vásárló adatai megadása után rendelkezik a rendelés leadásának lehetőségével. A vásárló a termékkínálatból bejelentkezése után szabadon válogathat, azokat kosarába helyezheti. A vásárló felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni a boltba, ezután a kosarába gyűjtött termékeket megvásárolhatja.

6.3. Bármelyik terméket nézve a képre vagy a további részletek szövegre kattintva a termék részletes leírását olvashatják el, még egyszer a képre kattintva a nagyított képet is láthatjuk.     A kosárba gomb mellett látható darabszám változtatható, de csak a leírásban szereplő készlet darabszámáig! A kosárba gombra kattintva a rendelést megtették, ezután még lehet további más termékeknél a fent leírtakat ismételve rendeléseket tenni. A kosárba rakott termékek lehet rögtön fizetni vagy folytathatja tovább a termékek között a vásárlást.
6.4. Ha lezárjuk a megrendelést, akkor a lap tetejére görgetve a jobb felső sarokban a KOSÁR szó alatt mutatjuk a megrendelt termék darabját és összesített árát. Ha összeszedtük a kívánt termékeket, akkor a Fizetés! szóra kattintva megjelenik a kosár részletes tartalma egyenlőre még a szállítási díj nélkül. Itt még módosíthatók a mennyiségek és a termékek. A megrendelés lezárásához a FIZETÉS gombra kell kattintani, azután meg kell adni az adatait a számlázáshoz és postázáshoz. Végül választania kell a kiszállítás és a fizetés módjai között és a megrendelést el kell küldenie. A hibás vagy hiányos adatközlés miatt felmerülő problémákért felelősséget nem vállalunk !

6.5. Erre az automata rendszer válaszol, majd munkaidőben ( hétfőtől-péntekig, 9-17 óra között ) fogjuk személyes e-mailben értesíteni a Megrendelőt a pontos postázási költségekről és a postázás időpontjáról 24 órán belül. Ünnepnap - hétvége esetén a következő első munkanapon. A megrendelés akkor válik ténylegessé, ha a személyes visszaigazolást megkapta, ennek hiányát a pontatlanul - rosszul megadott e-mail cím vagy a megrendelő e-mail postafiók telítettsége is okozhatja.

 

7. Rendelési információk

 • A megrendelt termékeket a futár üzleti partnerünk, üzletszabályzata és árajánlata szerint szállíttatjuk, aminek részletes árait kiírjuk a weboldalra és az ügyfélszolgálat is közli emailben. A megrendelést legkésőbb 72 órán belül és csak munkanapokon és munkaidőben 17 óráig van lehetőségünk postára adni, ettől eltérő időpontok az ünnepnapok és az ezek miatt előírt ledolgozandó napok.

7.1. A megrendelt és raktáron lévő árut, a megrendelés beérkezése és visszaigazolása után legkevesebb  5 munkanapon belül eljuttatjuk megrendelőinkhez. (raktárkészlet és a szállítókapacitás függvényében).
Amennyiben a megrendelt termék nincs készleten, értesítjük megrendelőnket annak készítési vagy beszerzési határidejéről. Az árak minden esetben bruttó ( 27 % Áfa-val terhelt árak ), a szállítási költség is bruttó ár. Csomagolási díjat nem számítunk fel !
Szállítás módja:  Üzleti partnerünk futárszolgálata.

Magyarország területére a Sprinter Futárszolgálat Kft (1097 Bp Táblás u.39 ) segítségével történik a házhoz szállítás:  kiszállítási időtartam alatt ( 3-5 munkanap ):

Postaköltség:

Budapesten

Fizetendő díj előre utalással: 1.600,-Ft     Fizetendő díj utánvétellel: 1.750,-Ft

Vidéki cím esetén

Fizetendő díj előre utalással: 1.600,-Ft     Fizetendő díj utánvétellel: 1.750,

7.2 Lehetőség van buborékos borítékban a postai feladásra levélküldeményként ajánlva-tértivevényes formában ennek díjazása változhat a küldemény súlya és a postai díjszabás változása esetén is. 700-900,-Ft között várható. Ha nem tudja átvenni a postástól ebben az esetben a postahivatalban veheti át, 5 munkanapon belül.

 

8. A vásárló jogai és kötelezettségei

8.1 Az elállás joga

A vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet - Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülésére a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról videó felvételt készít. Az Eladó köteles az áru ellenértékének, az igazolhatóan felmerült költségek levonása utáni összegét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot igazoltan átvette.

8.2 a Rózsakvarc Webáruház esetleges kára

Amennyiben a visszahozott áruról vélelmezzük, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a fenti rendelet értelmében, a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését a Rózsakvarc Weboldal követelheti a megrendelőtől. Felek a csomag károsodásának bizonyításaként kölcsönösen elfogadják az Eladó által, az áru felbontásakor készített video felvételt. Felek kijelentik Minden esetben törekednek a kialakult helyzet békés rendezésre.

8.3 Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

9. Adatvédelem, adatbiztonság

9.1 Adatvédelmi nyilatkozat

Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink személyes adatai harmadik fél kezébe ne jussanak, azokat bizalmasan és a jogszabályokban előírtak szerint kezeljük és csakis a megrendeléshez és vásárláshoz szükségesek. Személyes adatokat csak és kizárólag a szállítás érdekében adunk meg a szállítást végző partnereinknek Az adatok biztonságáról gondoskodunk és mindent megteszünk az ehhez szükséges technikai feltételek biztosításáról.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Rózsakvarc Webáruház a következő adatokat rögzíti a vásárlókról: A vásárló azonosításához szükséges adatokat: a vásárló felhasználói neve, jelszava (egyirányúan elkódolva) és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a Rózsakvarc Webáruház a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

 

9.2. Az adatkezelő

Az adatok kezelője a www.rozsakvarc.hu weboldal (továbbiakban weboldal) üzemeltetője a Book Online Audit Kft.

9.3. A kezelt adatok köre

A       www.rozsakvarc.hu weboldalon nyújtott egyes szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött, melynél az adatkezelő adatokat kérhet a felhasználótól. A regisztráció feltétele a felhasználás ebben a dokumentumban leírt feltételeinek elfogadása.
Amikor regisztrál a weboldalunkon azzal a céllal, hogy hozzáférhess a regisztrációhoz kötött termékvásárláshoz, ezzel egyidejűleg elfogadja az ebben a dokumentumban foglalt felhasználási feltételeket.
A honlap megtekintése során a technikai működés miatt automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál.
A weboldal üzemeltetője ezen adatokat nem kapcsolja össze más személyes adatokkal, kizárólag a honlap látogatottsági statisztikák elkészítésére használja. A regisztrációval a felhasználók hozzájárulnak, hogy a weboldal üzemeltetője a személyes adataikat kezelje.           A honlap használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.

9.4. Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a vásárló a Webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti. Kivételt képez ez alól a következő adatok törlése:

    • Egyedi azonosító
    • E-mail cím
    • Telefonszám
    • Jelszó
    • Név módosítása
    • Egyedi azonosító

A regisztráció törlését a vásárló a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán kérheti.

9.5. Az adatkezelés célja

A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak felvétele és tárolása a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen, kizárólag statisztikai célokból, valamint az elektronikus levelek (megerősítés, visszaigazolás, postázási értesítő, ügyintézés) elküldésének biztosítása érdekében történik.
A regisztráció során a www.rozsakvarc.hu üzemeltetőjének kezelésébe adott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevételét szolgálja, valamint a szolgáltatás biztosítása érdekében a szolgáltató és a felhasználó közötti kommunikációt biztosítja. Ezen adatok összesített, statisztikai célú felhasználására kerül sor.
Az Ön által megadott, kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelő elővigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következő célokra használjuk:

    • megrendelései kezelése;
    • értesítések és hírek küldése a Rózsakvarc Weboldal értékesítési szolgáltatásaival, lényegesebb változásokkal, fejlesztésekkel, újabb szolgáltatások hozzáadásával kapcsolatban;
    • más, megítélésünk szerint az Önt valószínűleg érdeklő információk, ajánlatok küldése, a rozsakvarc.hu oldalhoz kapcsolódó témakörben.

Az adatkezelő a fent megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

9.6. Az adatkezelés időtartama

A látogatás idejére vonatkozó adatokat (IP cím, operációs rendszer és böngésző adatok) a rendszer a böngésző bezárásakor automatikusan törli. A személyes adataidat mindaddig tároljuk, amíg Te ennek az ellenkezőjét kifejezetten nem kéred. Az adatai eltávolítására szolgáló kérést a felhasználó jelezheti írásban az adatkezelő postacímén vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A felhasználó kérését az adatkezelő legkésőbb két munkanapon belül teljesíti.

9.7. Kéretlen levelek

Az adatkezelő soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan email címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalunkon történő regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott.
Amennyiben úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, vagy valakitől, aki a www.rozsakvarc.hu Weboldal képviselőjének adja ki magát, kérjük, értesítsen bennünket Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az általa kapott e-mailt teljes egészében.

9.8. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A Rózsakvarc Weboldal nem adja el, nem adja bérbe és semmilyen formában nem bocsájtja rendelkezésére a felhasználókra vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek, és nem vállal kiküldést külső cégek vagy személyek számára vagy nevében.
A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja szükség esetén kikéri az adatvédelmi biztos véleményét. Szándékaink szerint Nem nyilvános, és harmadik személy számára nem hozzáférhető a megrendelőink felhasználói e-mail címe.

9.9. A felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, az adattörlés

A 2. pontban megjelölt személyes adatok kezelésének jogalapja a felhasználó vásárlók önkéntes hozzájárulása.
Személyes adatai kezeléséről minden látogató és regisztrált felhasználó tájékoztatást kérhet. Az adatkezelő kérésre 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő levelezési címén, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérheti bárki, levelezési címének megadásával. A felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen, ennek keretében kérhetik személyes adatainak helyesbítését és törlését is az adatkezelő levelezési címén, illetve az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén.
A felhasználó bármikor leiratkozhat az adatkezelő levelezési listájáról, és ebben az esetben nem fog az adatkezelőtől semmilyen további információt, ajánlatokat kapni.
A leiratkozáshoz a felhasználó rákattinthat a bármely - adatkezelő által küldött - e-mail végén található Leiratkozás linkre, valamint igényét jelezheti az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen.
A levelezésről való leiratkozás nem azonos az adatok teljes törlésével.

 

10. Tárhelyszolgálatató:

Cégnév:

C-Host Kft.

Rövditett név:

C-Host Kft.

Cégjegyzékszám:

01-09-961790

Adószám:

23358005-2-43

Székhely:

1115 Budapest Halmi utca 29.

Levelezési cím:

1115 Budapest Halmi utca 29.

A Rozsakvarc.hu Weboldalszolgáltató Telefonos ügyfélszolgálat:

Book Online Audit Kft.

hétfőtől-péntekig: 9.00-tól 17.00-ig,

Tel:

+36 30-305-8454

 

 

11. Weboldallal kapcsolatos jövőbeli Változtatások

Bármely olyan változásról, amely lényeges változást okoz a szolgáltatás vagy az adatkezelés módjában, az adatkezelő értesítést küld a felhasználónak a felhasználó által megadott email címre. Amennyiben a felhasználó úgy dönt, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor ezt az email értesítéstől számított 8 napon belül jelezheti az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  ügyfélszolgálati email címen. Ebben az esetben a felhasználó adatait töröljük a rendszerből, és ezzel a két fél közötti kapcsolat és bármilyen követelés megszűnik. Amennyiben a felhasználó az értesítéstől számított 8 napon belül nem jelzi, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor azokat elfogadottnak tekintjük.

12. Biztonság

A www.rozsakvarc.hu -ra bevitt adatokat az üzemeltető társaság által bérelt szerverünkön, megfelelő biztonsági intézkedések mellett tároljuk. Az adatokról rendszeresen biztonsági másolatot készítünk, amelyet más, hasonlóan biztonságos szervereken is tárolhatunk, arra az esetre, ha valamilyen technikai vagy emberi hiba miatt megsérülnének a saját szerverünkön tárolt adatok.

A regisztrációval felhasználóink elfogadják, hogy adataikat az ebben a dokumentumban leírt módon tároljuk és kezeljük.

13. Jogérvényesítési lehetőségek

Kérjük a felhasználót, hogy ha úgy érzi, hogy a www.rozsakvarc.hu üzemeltetője megsértette a személyes adatok védelméhez fűződő jogát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy az esetleges félreértést-jogsértést orvosolhassuk. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy igényüket polgári bíróság előtt is érvényesíthetik, vagy kérhetik az adatvédelmi biztos segítségét is. Erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény tartalmazza, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló a 2001. évi CVIII. Törvény 13/A. § tartalmazza.
a a személyes adatok védelmére vonatkozó további kérdése van, akkor azt kérem az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címre juttass el. Az e-mailen kért adattörlésre a kifogás megérkezésétől legkésőbb 72 órán belül válaszol az adatkezelő.
A www.rozsakvarc.hu a Magyarország területén érvényes jogszabályok szerint működik, bármilyen vitás kérdésben a Magyarországon érvényes jogszabályok a mérvadók.

14. Kikötés

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha a szolgáltatások köre bővül, vagy ha jogszabály azt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését. Az erre vonatkozó tájékoztatást az adatkezelő 15 nappal előre közzéteszi honlapján.

15. Felelősség

A Rózsakvarc Weboldal nem vállal felelősséget a www.rozsakvarc.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért. Így a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért sem.
A felhasználó Kifejezetten Elismeri és Tudomásul veszi teljes körű felelősséggel és Kifejezetten elismeri Fizetési kötelezettséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérünk minden felhasználót, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. Ezen felelősség nem áll fenn a felhasználó részéről, ha saját hibáján kívül került jelszava illetéktelen személy(ek)hez.
A Rózsakvarc Weboldal munkatársai megtesznek mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek.

Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadók. Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

16. Szerzői jogvédelem

A www.rozsakvarc.hu honlapon a termékek és márkanevek fantázianevek, a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek. A további anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Így a honlap domain neve, a logója, a honlapon alkalmazott szerkesztési elv, eljárás, módszer, a honlap arculata és megjelenése, az Rózsakvarc Weboldal által alkalmazott mottók, szoftveres és egyéb megoldások, ötletek, megvalósítások, továbbá a honlapon a Rózsakvarc Weboldal által közzétett valamennyi írásos-, képi-, animációs- vagy hanganyag.
A www.rozsakvarc.hu oldalon található anyagokat bárki kizárólag a Book Online Audit Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.
Használatuk feltétele, hogy a felhasználó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.
A nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk a kommentelök saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga az adott felhasználót illeti, ugyanakkor a www.rozsakvarc.hu jogosult azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, illetve terjeszthetők és kizárólag írásbeli hozzájárulássukkal lehet őket nyilvánosan használni. A nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, nyilvános közlésekre az érvényes jogszabályok az irányadóak.

17. Etika

A www.rozsakvarc.hu felhasználóinak lehetőséget biztosítunk a véleménynyilvánításra. Örömmel látjuk a kulturált, igényes, udvarias, egymás személyét és véleményét tisztelni tudó, megfelelő vérmérséklettel és önuralommal bíró kulturált megnyilvánulásokat.
Mindannyiunk és  a jóizlés, érdekében kérjük, felhasználóként

    • kerülje a trágár kifejezések, sértő és agresszív szavak, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezések használatát;
    • kerülje a valótlan vagy, egymásnak ellentmondó információk közlését;
    • kerülje a személyeskedést, azaz olyan megjegyzések használatát, amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése miatt), továbbá kérjük kerülje mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezését, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem;
    • kérjük tartózkodjon a közerkölcsöt sértő obszcén, vagy szexuális tartalmak közlésétől;
    • kérjük kerülje olyan tartalom elhelyezését, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi jogát sértheti - más felhasználók személyes adatait az érintett beleegyezése nélkül sem szabad nyilvánosságra hoznia;
    • kérjük Ne buzdítsa más felhasználóinkat sem közvetve, sem közvetlenül kereskedelmi tevékenység folytatására;
    • kérjük tartózkodjon a politikai vonatkozású/tartalmú hozzászólásoktól weboldalunkon.

A Rózsakvarc  Weboldal termékeinek becsmérlése jó hírnevének megsértésével jár, hiszen a Ptk. 78. § (1) bekezdése szerint a személyhez fűződő jogok védelme kiterjed a jó hírnév védelmére is. A jó hírnév sérelmét jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít, híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel.
Helytelen, vagy sértő viselkedés esetén a felhasználó hozzászólásait az üzemeltető indoklás nélkül törölheti. Ezt követően büntető feljelentést tesz a megfelelő hatóságnál.

18. Az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok:

Adatkezelési elveink összhangban vannak az alábbi jogszabályokkal

 • évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;
 • évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról;
 • 17/1999 (II. 5) kormányrendelet ? a távollevők között kötött szerződésekről;
 • évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
 • 226/2003. (XII. 13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
 • évi C. törvény az elektronikus hírközlésről;
 • évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól.
 • CXII. törvényaz információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

 

19. Záró rendelkezések

19.1. A távoli felek közti szerződésekkel kapcsolatos kikötések

Jelen feltételekről írásba foglalt szerződés nem születik, azt a Rózsakvarc Weboldal nem iktatja.

19.2. A jogviszony megszűnése

A Webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig. A vásárló bármikor kérheti a szerződés azonnali hatályú megszüntetését, amennyiben nincs folyamatban tranzakció, és egyik fél részéről sem áll fenn követelés. Ezt személyazonosságának igazolása után tudomásul vesszük, és kérésének megfelelően a felhasználó bolthasználati lehetőségét megszüntetjük a regisztrációjának törlésével.

A Rózsakvarc Weboldalt fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelelő viselkedése esetén indokolt esetben a szerződést egyoldalúan felmondja és a jövőben sem köti meg újra.

19.3. a Rózsakvarc Weboldal felelőssége nem terjed ki

A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), okán számára okozott anyagi, illetve erkölcsi károkért felelősséget nem vállal.

20. GARANCIA, REKLAMÁCIÓ

Termékeink minőségére a jogszabályok szerinti mértékű garanciát vállalunk

Ha a termék bizonyítottan hibás, arra a Rózsakvarc Weboldal természetesen, visszafizetést, vagy cseregaranciát vállal, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését vagy új termék ingyenes küldését.

Megrendelő jogosult reklamációját, észrevételeit kizárólag írásban eljuttatni az Eladóhoz. A reklamációt az Eladó köteles 3 munkanapon belül megvizsgálni, az eredményéről és a további teendőkről írásban értesíteni a Megrendelőt.

21. Egyéb

Bármilyen betegség esetén elsősorban konzultáljon orvosával. Miután meggyőződött betegsége okáról azután használhatja a gyógyszereket és a megismert gyógytermékeken kívül kiegészítésként a kövek – ékszerek hatásait.

 

 •  

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.