Akvamarin-turmalin-rózsakvarc szemcse karkötő

Akvamarin-turmalin-rózsakvarc szemcse karkötő

Készleten

3800 Ft
Az akvamarin és turmalin gömbölyítet, válogatott szemekből duplasoros gumira fűzve, a 8 mm-es rózsakvarc golyókkal és a hegyikristály fazettált 3x5 mm-es lapos köveivel.

Termék leírás:

A turmalin a szívcsakrára hat, jó kiegészítője a rózsakvarcnak és az akvamarinnak. Megtöri a karkötő lágy színeit, kicsi izgalmat visz az ékszerbe A hegyikristály fokozza ezen kövek hatását. A mágneskapocs gyors és könnyű felhelyezést biztosít. A karkötő lazán helyezkedik el a csuklón.

Az akvamarin, vörös turmalin, rózsakvarc és hegyikristály csiszolt köveit összefűzve egy gyönyörű karkötőt kapunk. Az akvamarin és turmalin gömbölyítet, válogatott szemekből duplasoros gumira fűzve, a 8 mm-es rózsakvarc golyókkal és a hegyikristály fazettált 3x5 mm-es lapos köveivel. A karkötő kb 18,5 cm hosszú. A mágnes kapocs gyors és könnyű felhelyezést biztosít.

Akvamarin

Enyhítheti a depressziót, a szélsőséges hangulatingadozásunkat, csillapíthatja az agressziót. Stressznek kitett emberek számára fontos.
Hat az immunrendszerre, javíthatja a test mirigyeinek működését, sikeresen alkalmazható pajzsmirigy problémákra. Rendszeresen használva a szívroham is megelőzhető.

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő.

  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.