Barna holdkő-füstkvarc egyedi karkötő

Készleten

3200 Ft
A holdkő és a füstkvarc 6 mm-es golyóiból valamint a hegyikristály fazettált 6x4 mm-es tárcsáival készült ez a gyönyörű karkötő. Hossza kb 19,5 cm

Termék leírás:

A hegyikristály golyók fokozzák a holdkő és a füstkvarc hatását. Korong formája miatt  csak időnként csillan meg így hangsúlyosabb a holdkő és a füstkvarc Nagyon természetes  színkombináció. Könnyed, laza, sportos, túrázós viselethez is kiváló.

Holdkő

Színe változatos, a fehér átlátszótól a sötétszürke átlátszatlanig ismert, az igazán értékesek a kékes-fehéres derengést mutató darabok. Nyugtató hatású ( irracionális félelme, skizofrénia, téveszmék ). Segíthet, hogy felismerjük a tudattalanunk üzeneteit. Erősítheti az intuíciónkat. Testet, lelket harmonizálja. Serkentheti a tobozmirigy működését. Hat a hormonháztartásra, kiegyenlítheti azt. Serkentheti a petefészek működését, növelheti a termékenységet, menstruációs zavarokra, klimaxos problémákra egyaránt jól hat. A csontozatra is hatással van. Javíthatja a nyirokkeringést, végtagdagadás esetében segíthet.

Csakra: Szakrális, Torok
Csillagjegy: Rák, Bak, Halak

  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.