Jade pettyes-rózsakvarc karkötő életfa függővel

Készleten

3000 Ft
A Jade zöld pettyes változatából készült karkötő. A 8 mm-es golyókat kombináltunk a Rózsakvarc 8 mm-es anyagával és a Hegyikristály fazettált 2 x 5 mm-es tárcsáival. A karkötőt kiegészítettük egy életfa függővel. A karkötő anyagát duplasoros gumira fűztük, a karkötő mérete kb 19 cm, a függő antiallergén bevonatos fém alkatrészt.

Termék leírás:

Jade:    Erős hatással van  a hólyag és a vese működésre, egyensúlyban tartja a vízháztartást. Remekül használható elhízás ellen. Erősíti az idegeket, élénkítő hatású. Visszaadja a belső békét és a nyugalmat.

Csakra: Szakrális, Napfonat, Szívcsakra

Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak

Rózsakvarc:   Lelki terhek megszüntetése, vízerek árnyékolása, megszünteti az agressziót, erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében, segít a harag feldolgozásában, javítja a kedélyállapotot, mozgási és egyensúlyzavaroknál, vérbetegségeknél, petefészek gyulladásnál, vastagbél problémáknál, harmonizálja a szívcsakrát
visszaadja a lelki egyensúlyt. Növeli a bátorságot és fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen kiváló. Migrénnél és sclerosis multiplex esetében a negatív rezgések és energiák ellen jó.

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg

  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.