Opálüveg angyalos karkötő

Készleten

2550 Ft
A karkötő 6 mm és 8 mm golyókból összerakott. Hossza kb 18,5 cm + a lánchosszabbító a karabinerrel. . A repesztett hegyikristályok növelik az ékszer szépségét A fém alkatrészek antiallergén bevonatúak

Termék leírás:

Nevéhez méltón opálosan áttetsző kékes fényjátékkal egy fiatalos, vidám, könnyű karkötő. A repesztett hegyikristály golyók új és szabálytalan színét adják a kristály megszokott áttetszőségének. Az opál angyalkák vidámságot biztosítanak a karkötőnek, mégis mintha egy kis védelmet is adnának viselőjének. Az egész karkötő ’lebegő’, a mérete  változtatható, a megfelelő láncszembe fűzve. Minden korosztály szívesen hordja. Az angyalos medál és az angyalos fülbevaló kiváló kiegészítője lehet.

Opál

Hat a félelmekre, szorongásra, apatikus állapotokra. Ösztönzőleg hat a depresszió és az apátia ellen, oldhatja az emocionális gátakat.
Erősítheti a légutakat, csökkentheti a vérrögképződést. Jó a gyomorpanaszokra, viszerek ellen, hatásos ödémára. Segítheti a kommunikációt és a kreativitást. Élénkítheti a hangulatot.

Csillagjegy: Rák, Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak

  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.